Energivenlig LED neon belysning i stilfuldt design.
CUSTOM NEON SKILT ELLER VÆLG MELLEM 450 DESIGNS?

Kategorier

Se alle vores unikke muligheder for at gøre dit værelse helt specielt.

DESIGN SELV

Design dit helt eget neonskilt her.

DESIGN SELV HER
VORES DESIGNS

Se alle vores unikke designs herunder.

VORES DESIGNS
RGB STRIPS

Skab en unik stemning med vores RGB strips.

RGB STRIPS

HVAD SIGER VORES KUNDER OM OS?

Fremragende

4.7

/ 5

baseret på 106 anmeldelser

Skiltet er...

"Skiltet er præcis som vi havde drømt om. Klare lysende farver i god kvalitet. Skiltet fuldender Klub Tårnbys eSportsrum og vi er meget tilfredse.- Tak, for god service og kvalitet." "Skiltet er præcis som vi havde drømt om. Klare lysende farver i god kvalitet. Skiltet fuldender Klub Tårnbys eSportsrum og... "Skiltet er præcis som vi havde drømt om. Klare lysende farver i god kvalitet. Skiltet fuldender Klub Tårnbys eSportsrum og vi er meget tilfredse.- Tak, for god service og kvalitet."

Fik hentet...

"Fik hentet mit neon skilt i lørdags fra neoncopenhagen og det er langt over min forventning,super detaljeret og flot arbejde de har lavet.10 stjerner herfra🤩🤩🤩" "Fik hentet mit neon skilt i lørdags fra neoncopenhagen og det er langt over min forventning,super detaljeret og flot arbejde... "Fik hentet mit neon skilt i lørdags fra neoncopenhagen og det er langt over min forventning,super detaljeret og flot arbejde de har lavet.10 stjerner herfra🤩🤩🤩"

Service i...

"SERVICE I TOPKLASSE!Jeg bestilte et skilt til en messe i sidste øjeblik. Jeg tog chancen og skiltet kom hjem i sidste øjeblik, og blev personligt leveret ved fredag aften kl. 19.00! TUSIND TAK for den enestående service! I får mine fulde anbefalinger!" "SERVICE I TOPKLASSE!Jeg bestilte et skilt til en messe i sidste øjeblik. Jeg tog chancen og skiltet kom hjem i... "SERVICE I TOPKLASSE!Jeg bestilte et skilt til en messe i sidste øjeblik. Jeg tog chancen og skiltet kom hjem i sidste øjeblik, og blev personligt leveret ved fredag aften kl. 19.00! TUSIND TAK for den enestående service! I får mine fulde anbefalinger!"

Super godt...

"Super godt tilfreds og høj kvalitet!Jeg har modtaget en super god service og feedback gennem dialog om mit custom skilt. Hurtig respons og produktion, i højt kvalitet! Jeg kan varmt anbefale dem i aller højeste grad." "Super godt tilfreds og høj kvalitet!Jeg har modtaget en super god service og feedback gennem dialog om mit custom skilt.... "Super godt tilfreds og høj kvalitet!Jeg har modtaget en super god service og feedback gennem dialog om mit custom skilt. Hurtig respons og produktion, i højt kvalitet! Jeg kan varmt anbefale dem i aller højeste grad."

Lækkert produkt...

"Lækkert produkt, kvalitet og finnish!God oplevelse fra forespørgsel til levering. Produktet er i top kvalitet og vi er enormt tilfredse." "Lækkert produkt, kvalitet og finnish!God oplevelse fra forespørgsel til levering. Produktet er i top kvalitet og vi er enormt tilfredse." "Lækkert produkt, kvalitet og finnish!God oplevelse fra forespørgsel til levering. Produktet er i top kvalitet og vi er enormt tilfredse."

Virkelig god...

"Virkelig god og personlig service.Cornelius var så hjælpsom og virkelig sød til sikre at vi fik vores neonskilt så hurtigt så muligt og leverede det personligt." "Virkelig god og personlig service.Cornelius var så hjælpsom og virkelig sød til sikre at vi fik vores neonskilt så hurtigt... "Virkelig god og personlig service.Cornelius var så hjælpsom og virkelig sød til sikre at vi fik vores neonskilt så hurtigt så muligt og leverede det personligt."

We love...

"We love our Actee head! It is so festive and a great conversation starter in meetings when you have an Actee halo around your head on Teams. Thank you so much!" "We love our Actee head! It is so festive and a great conversation starter in meetings when you have an... "We love our Actee head! It is so festive and a great conversation starter in meetings when you have an Actee halo around your head on Teams. Thank you so much!"

Feeedt neon...

"Feeedt neon 🤩Stærk kommunikation, enormt let fra idé til oplæg til færdig produkt. Som i øvrigt oser af kvalitet og kræs. Vi er fan af butikken ✋🏼" "Feeedt neon 🤩Stærk kommunikation, enormt let fra idé til oplæg til færdig produkt. Som i øvrigt oser af kvalitet og... "Feeedt neon 🤩Stærk kommunikation, enormt let fra idé til oplæg til færdig produkt. Som i øvrigt oser af kvalitet og kræs. Vi er fan af butikken ✋🏼"

Artboard-66
Artboard-66

DESIGN SELV

Gør som mange andre og design dit helt egen LED neon skilt på bare 2 minutter.

+ 400 NEON DESIGNS

Find over 400 forskellige designs, der er noget for en hver smag. Tjek det ud!

EFFEKTIV LIVESUPPORT OG SERVICE

Har du spørgsmål, mangler hjælp eller noget helt tredje? Så tag fat i os på chat eller mail, vi svarer som regel inden for et par minutter.

SIKKER BETALING

Du kan på shoppen betale med Visa, Mastercard, Dankort, Google pay, Apple pay, Mobilepay eller dele betalingen op via Anyday.

★★★★★ STJENER PÅ TRUSTPILOT

Vi har mere end +1.600 glade kunder og vi har en trustpilot score på 4.7/5.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Upload et billede af dit ønskede design nedenfor

{formbuilder:NjUz}