Fragt

Alle vores skilte er håndlavet specielt til dig, det betyder vi først starter produktionen når du har lagt en ordre.

Derfor ligger vores standard leveringstid på 2-4 uger.(Ofte mindre) Men tro os, det er ventetiden værd!

Vi sender til hele danmark. Skal du have sendt et produkt uden for Danmark bedes du sende os en besked, så gør vi hvad vi kan!

Vores standard leveringstid er på 2-4 uger.(Ofte mindre).

Alle vores LED neon skilte bliver først produceret når kunden har lagt en ordre. Så snart du har valgt dit design og lavet checkout, bliver designet sendt videre til vores værksted der går igang med produktionen. Produktion tager ca. 5-10 dage. 

Herefter kommer neonskiltet igennem vores kvalitetskontrol, for at sikre at alt virker 110% som det skal når du får det.

Derudover betaler vi her alle omkostninger til transport, samt Dansk told og moms, så du ikke skal tænke på andet end at nyde dit nye LED Neon skilt. Denne proces tager i gennemsnit 8-10 hverdage, hvilket i nogen tilfælde er et par dage mere end vores konkurrenter, men vi tror på at kvalitet, sikkerhed og 0 uforudsete omkostninger vægtes højere end et par dages levering. Der er altså kun en pris og det er den du betaler ved checkout, ingen uforudsete omkostninger.

Fra vores hovedlager i Nordsjælland sendes alle pakker direkte til døren med GLS.

Derfor ligger vores standard leveringstid på ca. 2-4 uger.(Ofte mindre) Men tro os, det er ventetiden værd!

Du modtager en ordrebekræftelse når du placere en ordre, men vil først modtage trackingnummer når dit neon skilt er produceret og sendt afsted fra vores værksted.

Vi sender alle vores pakker med GLS og kan trackes her: GLS Tracking

Du kan også se leveringsstatus live i den e-mail vi har sendt til dig.

Vores fabrik ligger i Kina, hvor fra alle vores skilte sendes fra til vores lager i danmark. Her fra sendes det direkte til dig.

Produkt info

LED-Neon, som vi bruger i vores skilte, indeholder hundreder af små LED dioder i en silikone-skal, der skaber et udseende af traditionel glas neon. På mange måder er LED-neon meget bedre end traditionel neon, da det er lysere, mere energieffektivt, og du kan gøre en hel masse seje ting med det ved hjælp af vores fjernbetjeninger!

Levetiden for LED-lys varer mindst 30.000 timer. Det svarer til ca10 år, hvis du tænder neonskilt i 10 timer om dagen. Dette er cirka 3 gange længere levetid end traditionelle gas neonskilte. Hvis der skulle opstå et problem, er det normalt transformeren der svigter, men denne er udskiftelig og kan billigt udskiftes.

Alle vores skilte tilsluttes direkte til en standard stikkontakt og leveres med en 12V transformer. En af fordelene ved LED er ved brugerens markant mindre strøm end traditionelt glas neon. Faktisk bruger LED neon i gennemsnit 80% mindre strøm end glas neon.

Du kan læse mere i vores blog her:

LED neon er IKKE farligt. Dette skyldes at skiltet kun bruger 12V hvilket kategoriseres som svagstrøm. Der ud over er skiltet lavet i silikone og kan altså ikke splintre som traditionel glas neon.

LED bliver heller ikke varmt i samme grad som glas neon, og er derfor velegnet til brug ved børn.

Når du vælger størrelse på et produkt, er det altid målet på skiltets bredeste punkt.

Se evt. vores size guide for hjælp til at vælge størrelse.

Installation

Alle vores skilte kommer med forborede huller, så det er lige til at hænge op på væggen med de medfølgende skruer. Mange af vores skilte kan også stå selv i f.eks. vindueskammen, på gulvet, på en reol mm.

Ledningen fra neonskiltet er 1,8 meter lang indkapslet med en klar belægning med yderligere 1,2 meter sort eller hvid ledning fra strømadapteren. Der er endnu 1 meter sort eller hvid ledning fra adapteren til din stikkontakt. I alt er det 4 meter fra neonskiltet til din stikkontakt.

Størstedelen af ​​neonskiltene, som vi leverer, er til privat brug og kommer monteret på en akrylplade (hvilket gør dem let bærbare), komplet med et normalt strømstik, der kan sættes i et tilgængeligt stik. Skiltet skal simpelthen bare fastgøres på væggen med de medfølgende skruer. Neonskilte til permanent ekstern brug og nogle store interne neonskilte kræver specialinstallation.

Returpolitik

Vores returpolitik kan findes her:

Da alle produkter på cphneon er speciallavede produkter, er det ikke muligt at tage produktet retur. Skulle der der i mod være en skade eller misvisende information, vil vi selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at hjælpe! Blot kontakt os her:

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har et spørgsmål. Det kan du gøre via messenger symbolet i nedre højre hjørne eller via vores kontaktformular.