OFTE STILLET SPØRGSMÅL

FRAGT

Alle vores skilte er håndlavet specielt til dig, det betyder vi først starter produktionen når du har lagt en ordre.

Derfor ligger vores standard leveringstid på 7-14 hverdage. Men tro os, det er ventetiden værd!

Vi sender til mange lande rundt omkring i verden. Du kan se en liste over de lande, vi sender til, når du indtaster din leveringsadresse under checkout på vores hjemmeside. Hvis dit land ikke er på listen, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi undersøge mulighederne for at sende til dit land.

Vores standard leveringstid er på ca. 7-14 hverdage*.

Alle vores LED neon skilte bliver først produceret når kunden har lagt en ordre. Så snart du har valgt dit design og lavet checkout, bliver designet sendt videre til vores værksted der går igang med produktionen.

*Der kan forekomme perioder ved Black Week og Jul, med lidt længere leveringstid.

Du modtager en ordrebekræftelse når du placere en ordre, men vil først modtage trackingnummer når dit neon skilt er produceret og sendt afsted fra vores værksted.

Vi sender alle vores pakker FedEx. Så snart skiltet er sendt, vil du modtage en sms fra FedEx. Her kan du følge pakken og se anslået leveringstid.

Bemærk at du først modtager tracking, når skiltet er færdigt.

Vores værksted ligger i Kina, hvor skiltene også sendes fra.

Du skal dog ikke være bange for at betale told og moms, da vi varetager alle omkostninger.

Du kan altså handle hos os, som hos alle andre danske webshops.

I sjældne tilfælde, oplever vi at FedEx fejlagtigt sender faktura til vores kunder.

Har du modtaget en faktura, skal du altså blot tage et billede af den og sende til os på Hey@neoncopenhagen.dk

Så håndterer og betaler vi den for dig.

PRODUKT INFO

LED-Neon, som vi bruger i vores skilte, indeholder hundreder af små LED dioder i en silikone-skal, der skaber et udseende af traditionel glas neon. På mange måder er LED-neon meget bedre end traditionel neon, da det er lysere, mere energieffektivt, og du kan gøre en hel masse seje ting med det ved hjælp af vores fjernbetjeninger!

Levetiden for LED-lys varer mindst 30.000 timer. Det svarer til ca10 år, hvis du tænder neonskilt i 10 timer om dagen. Dette er cirka 3 gange længere levetid end traditionelle gas neonskilte. Hvis der skulle opstå et problem, er det normalt transformeren der svigter, men denne er udskiftelig og kan billigt udskiftes.

Alle vores skilte tilsluttes direkte til en standard stikkontakt og leveres med en 12V transformer. En af fordelene ved LED er ved brugerens markant mindre strøm end traditionelt glas neon. Faktisk bruger LED neon i gennemsnit 80% mindre strøm end glas neon.

Du kan læse mere i vores blog her:

LED neon er IKKE farligt. Dette skyldes at skiltet kun bruger 12V hvilket kategoriseres som svagstrøm. Der ud over er skiltet lavet i silikone og kan altså ikke splintre som traditionel glas neon.

LED bliver heller ikke varmt i samme grad som glas neon, og er derfor velegnet til brug ved børn.

Når du vælger størrelse på et produkt, er det altid målet på skiltets længste punkt.

INSTALLATION

Alle vores skilte kommer med forborede huller, så det er lige til at hænge op på væggen med de medfølgende skruer. Mange af vores skilte kan også stå selv i f.eks. vindueskammen, på gulvet, på en reol mm.

Se vores guide til montering her.

Nej, det kræver IKKE en professionel at installere vores LED neon skilte.

Det eneste du skal bruge, er en skruemaskine til at skrue skruerne i væggen.

Det er lige så nemt som at hænge et billede op på væggen.

SHOP

Vi har IKKE en fysisk butik. Dette gør vi for at holde priserne så lave som muligt. Men vi er altid at finde på telefon, e-mail og livechat.

RETURPOLITIK

Vores returpolitik kan findes her:

Da alle produkter er speciallavede produkter, er det ikke muligt at tage produktet retur. Skulle der der i mod være en skade eller misvisende information, vil vi selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at hjælpe! Blot kontakt os her:

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har et spørgsmål. Det kan du gøre via messenger symbolet i nedre højre hjørne eller via vores kontaktformular.