Hvad betyder RGB farve?

Hvad betyder RGB farve?

RGB LED Neon belysning er perfekt til enhver begivenhed eller projekt, da lyset kan skifte til alverdens farver. Du kan se et eksempel på hvordan RGB neon virker ved at trykke her!

Hvordan fungerer RGB LED Neon skilte?

Du undrer dig måske over hvad RGB LED Neon er og hvordan det fungerer. Belysningen skabes ved at blande hvidt lys sammen med rødt, grønt eller blåfarvet lys. Dette gør du for at skabe lige præcis den farve du vil. Lidt ligesom når man blandede farver som lille!

RGB LED Neon er perfekt til dig der ikke kan beslutte dig, når det kommer til farvevalg. Med RGB neon kan du nemlig opnå en række farvenuancer, der kan justeres. Det vil sige dit RGB Neonskilt kan lyse i næsten alle tænkelige farver. 

Hvis du køber et RGB neon skilt hos Neoncopenhagen.dk, leveres dit skilt med en trådløs RGB-controller, som giver dig mulighed for at ændre lysets farve ved at tænde visse lysdioder. For eksempel, hvis du ville opnå et lilla lys, ville controlleren kun tænde for det røde og blå lys.

En af de største fordele ved RGB LED Neon er at kunne skabe dine egne farver. Hvis du f.eks. er eventplanlægger, er det dyrt og upraktisk at købe ny belysning i forskellige farver, der passer til kundens krav. RGB LED belysning løser dette problem ved at lade dig ændre farven når du vil, så du kan bruge den samme LED Neon skilt til en række projekter.

Find lige præcis din virksomheds farve!

Hvis du planlægger at bruge RGB LED Neon til din virksomhed, er det en god investering der hjælper dig med at tiltrække kunder og repræsentere dit brand. Vi har erfaret at flere virksomheder opnår langt mere eksponering på f.eks. sociale medier, hvis de har et neon skilt hængende, da det er flot på billeder og derfor mere likeble at dele. 

Der ud over kan du for eksempel nemt kopiere dine brandfarver eller dit logo. Dette betyder også, at hvis du redesigner dit brand, kan din belysning let ændres sammen med eventuelle opgraderinger til din virksomhed.

Vil du have lavet dit firmalogo i LED neon? Tryk her!


Skriv en kommentar